top of page

26 mei - EP Presentatie in Tivoli de Helling

May 25, 2018

DEWITT zal op zaterdag 26 mei in Tivoli de Helling in Utrecht hun gloednieuwe EP 'Way Home' aan het publiek presenteren. Naast de nieuwe EP zullen er uiteraard ook een hoop nummers van de eerste plaat en wellicht nog een cover of twee voorbij komen. Het belooft in ieder geval een mooie avond te worden!

Vanaf deze datum zal de EP ook als cd en op iTunes te verkrijgen zijn en via Spotify te beluisteren zijn.

Brothers + Bonus tracks op Spotify, iTunes, Amazon en Google Play

De derde single van de nieuwe EP 'Way Home' is online verschenen. Naast 'Brothers' bevat deze single een aantal bonus tracks van het in 2013 door Joost volledig zelf opgenomen debuut album van DEWITT. Zo zullen Brothers (acoustic), I'm a Man en No Regrets voor het eerst online te beluisteren en verkrijgen zijn!

Pot of Gold op Spotify, iTunes en Google Play

Allereerst een heel gelukkig 2017 voor iedereen!!! Om dit jaar goed te beginnen hebben we de tweede single 'Pot of Gold' van onze nieuwe EP online gezet! Je kunt hem beluisteren via Spotify! En hij is te koop via https://itunes.apple.com/us/album/pot-of-gold-single/id1191727946 en https://play.google.com/store/music/album/Dewitt_Pot_of_Gold?id=Byj5hes5xv46kplhryzwgh6tba4

Enjoy!!!

Central Park op Spotify, iTunes en Amazon

Central Park is vanaf nu ook te beluisteren op Spotify en te koop via iTunes en Amazon!! Speel 'm! Deel 'm en zet 'm in je playlist!

Preview en Pre order 'Central Park' bij Amazon

Wil je alvast een korte preview horen van Central Park? Bij Amazon kun je alvast een stukje horen en het nummer pre-orderen!! Vanaf vrijdag ook op Spotify en iTunes!!

Eerste single 'Central Park' uit op 4 november

'Central Park' is de eerste single van de binnenkort te verschijnen nieuwe DEWITT EP "Way Home'.

'Central Park' zal vanaf 4 november te beluisteren zijn op Spotify en te downloaden via ITunes en Amazon.

Welkom op de gloednieuwe website van DEWITT!

De nieuwe EP 'Way Home' is af!! We zijn op dit moment heel druk bezig deze zo goed mogelijk uit te brengen! Ook wordt er hard gewerkt aan de EP presentatie. Zo als het er nu uitziet zal deze plaatsvinden in Tivoli De Helling in Utrecht. Binnenkort veel meer hierover! Maar... bij een nieuwe EP hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Met gloednieuwe foto's en natuurlijk veel muziek! Wij hebben verschrikkelijk veel zin in de komende periode, snel meer!!

Please reload

bottom of page